<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Psykolog till Psykiatriska öppenvårdsmottagningen Södra Hälsingland

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

På psykiatriska mottagningen i södra Hälsingland arbetar psykologer, sjuksköterskor, skötare , kuratorer, läkare och medicinska sekreterare. Tillsammans är vi cirka 65 medarbetare fördelade på två orter. Bollnäs och Söderhamn. Vi arbetar i tvärprofessionella team där du kommer att ingå med din specifika kunskap och kompetens. Med den strukturerade diagnostiken som grund strävar vi efter att tillhandahålla en behovsanpassad och strukturerad vård. Vi består av en väl sammanhållen och kompetent personalgrupp. Handledning, utbildning och aktiv medverkan i mottagningens och klinikens utvecklingsarbete är också viktiga delar i det vardagliga arbetet. Att handleda PTP-tjänstgörande psykologer är en återkommande del av arbetet. Då vi är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning är de flesta psykiatriska diagnoser representerade på mottagningen.

Arbetsuppgifter

Specialistpsykiatriska utredningar samt psykoterapi. Även handledning av PTP-psykologer. PTP-psykolog arbetar 50 % med utredning och 50% med behandling.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog eller PTP-tjänstgöring.

Körkort erfordras.