<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Mobila sjukvårdsteamet i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Mobila sjukvårdsteamet i Gävle startades 1 oktober 2018. Teamet består av läkare, sjuksköterskor från primärvård, slutenvård och kommunen, där alla samverkar kring patienten för att göra vården trygg och säker i hemmet. Verksamheten bedrivs måndag till fredag dagtid och ligger på Gävle Sjukhus.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Ett hembesök av mobila teamet ersätter ett besök på akutmottagningen eller en inläggning på en vårdavdelning och vi utför planerade/akuta bedömningar och vård i hemmet.

Teamet planerar och samordnar patientens behandlingar/symtom i hemmet och utför enklare undersökningar och prover. Den medicinska behandlingen kan därför påbörjas direkt i hemmet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av yrket, gärna med erfarenhet av slutenvård. Du tycker om blandningen av patientnära arbete och samverkan med läkare och övriga team. En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du är lösningsorienterad och tycker om varierande arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och har ett gott bemötande gentemot de människor som du möter. Att anpassa dig till behovet på teamet respektive avdelningen är naturligt för dig.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som god samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet.

Körkort erfordras.