<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Allmänspecialist alt ST inom allmänmedicin till Södertull Din hälsocentral

Södertull Din hälsocentral är beläget på söder i centrala Gävle. Vårt upptagningsområde omfattar södra delarna av centrala Gävle och sträcker sig cirka 1,5 mil mot länsgränsen till Uppland. Hälsocentralen ligger på cykelavstånd från tågstationen och bussförbindelserna är goda. Med våra 8350 listade patienter är vi bland de största offentligt drivna hälsocentralerna i Gävle och bemannas med runt 45 medarbetare.

Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, akutteam, distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom ansvarar vi för flera vård- och omsorgsboenden, samt Migrationsverkets förvar i Gävle.

Just nu står vi inför en spännande ombyggnation där vi ska ta Södertull in i framtidens primärvård. I och med detta kommer också ett teamarbete starta, där man har avsatt tid för förändringsarbete med mål att optimera omhändertagande av våra patienter. Just nu arbetar vi med att starta ett nybesöksteam och vi har redan startat upp med ett akutteam och en konsultläkarfunktion.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin eller ST inom allmänmedicin och som vill vara delaktig i utvecklinen av verksamheten inom primärvården i Gävle och Södertull Din hälsocentral.

Du kommer till en arbetsplats där det finns stor möjlighet att påverka och där medarbetarna är positiva, engagerade och trygga med god stämning. Du får tillfälle till goda utvecklingsmöjligheter i form av schemalagda interkollegiala diskussioner med möjlighet till stöd och kunskapsutväxling, halvdagsutbildningar 1 gång/månad, konsultationstider och teammöten med specialistsjuksköterskor.

Har du något område du brinner lite extra för eller andra speciella önskemål kring arbetet är vi lyhörda för dessa.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och är specialist i allmänmedicin alt ST inom allmänmedicin. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt, svenska C1 som minimumkrav.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga, då vi har ett tvärprofessionellt samarbete. Du tycker även om att lära ut och handleda. Vår hälsocentral har under de senaste 10-tal åren uppskattats som utbilningsenhet av både AT/ST-läkare. Du ska vara engagerad och bidra till utveckling på hälsocentralen.

Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och professionellt ansvar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här