<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Nattsköterska till kirurgavdelningen i Hudiksvall

Är du intresserad av kirurgisk akutsjukvård med omväxlande arbetsuppgifter och god arbetsgemenskap? Då ser vi gärna att just du söker dig till oss på kirurgavdelningen i Hudiksvall!

Verksamhetsområde Kirurgi är en länsövergripande klinik med mottagning och avdelningar i både Gävle och Hudiksvall. På kliniken finns specialister i urologi, kärl, plastik, övre- och nedre gastro, bröst- och endokrinkirurgi. Kirurgavdelning i Hudiksvall har 30 vårdplatser med både planerad och akut verksamhet inom områdena övre- och nedre magtarm, kärl och öron. Under semesterperioden är endast den akuta vårdverksamheten öppen och vi halverar antalet vårdplatser till 15.

Arbetsuppgifter

Hos oss inom kirurgkliniken kommer du som nattsjuksköterska att arbeta patientnära i ett vårdteam.

Till sommaren 2020 söker vi nu dig som vill ingå i vårt vårdteam som nattsköterska hos oss. Tjänsten innebär att du kommer att vara schemalagd nattpass. Vi kommer att erbjuda dig en individuellt anpassad introduktion, där du i viss mån också kommer kunna få vara med och påverka ditt egna schema.

Schemalagd arbetstid: 21:30-07:30
Helgtjänstgöring 2 helger/5 veckors period.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska och tidigare erfarenhet av yrket. Meriterande är om du också har tidigare erfarenhet inom kirurgi och/eller akutsjukvård. Vi tror att du som söker är självgående, trygg i ditt beslutsfattande och i din prioriteringsförmåga. Du kan arbete självständigt såväl som i team med en god patientsäkerhet som fokus. Du är flexibel, har en god organisationsförmåga samt ett gott bemötande till alla du möter i arbetet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Ansök här