<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Byggprojektchef Hudiksvall till Framtidsbygget, Region Gävleborg

Sjukhusen i Hudiksvall och Gävle ska moderniseras för att ge bästa möjliga hälso- och sjukvård även i framtiden. Det innebär en rad ny- och ombyggnationer under många år framöver med start i Hudiksvall. Samlingsnamnet för hela byggprogrammet är Framtidsbygget. Det leds av ett programkontor där programchefen ansvarar för att leda och styra programkontorets arbete med Framtidsbyggets genomförande.

Arbetet går framåt och till programkontoret i Hudiksvall söker vi nu en byggprojektchef som ska leda ny- och ombyggnadsprojekten vid Hudiksvalls sjukhus.

Arbetsuppgifter

Som byggprojektchef har du övergripande ansvar för projekt inom beslutat program, där du ansvarar för styrning och ledning (ekonomi, bemanning och resultat) av byggprojekt inom beslutad ram, samt framställer projektdirektiv. Du ansvarar för resursbehov inom projekt och för att samverkan sker med hyresgäst/verksamhet avseende behov och långsiktighet, liksom ansvarar för myndighetskontakter. Vidare ansvarar du för att avvikelsehantering genomförs enligt beslutad process, samt deltar i beredning av ärenden. Du rapporterar till programchefen och ingår i ledningsgruppen.

Utöver möjligheten att få delta och bidra till framtidens sjukvård erbjuder vi dig en mängd härliga förmåner, ex:

• Goda utvecklings- och karriärmöjligheter
• Friskvårdsbidrag 2200kr
• Tillgång till friskvårdanläggning
• Extra semesterdagar

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen, gärna med teknisk inriktning. Det är meriterande om du har erfarenhet från beställar- eller utförandeledet och flera års erfarenhet av byggprocess och projekt. Vidare att du har erfarenhet från större byggprojekt, upphandlingar (LOU) samt förhandlingar. Därtill erfarenhet av samverkansentreprenader och chefskap. Meriterande ses även kunskaper inom fastighetsekonomi, entreprenadjuridik och byggrelaterade regelverk.

Som byggprojektchef behöver du kunna samordna grupper och vara en referenspunkt för andra samt skapa engagemang och delaktighet i syfte att nå gemensamma mål. Du arbetar bra med andra människor och visar på gott omdöme genom att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare behöver du för uppdraget vara kvalitetsmedveten och ha förmåga att behålla ett realistiskt perspektiv på situationer och fokusera på rätt saker parallellt med förmåga att strukturera arbetet på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här