<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Enhetschef hälso- och sjukvård till Framtidsbygget, Region Gävleborg

Sjukhusen i Hudiksvall och Gävle ska moderniseras för att ge bästa möjliga hälso- och sjukvård även i framtiden. Det innebär en rad ny- och ombyggnationer under många år framöver med start i Hudiksvall. Samlingsnamnet för hela byggprogrammet är Framtidsbygget. Det leds av ett programkontor där programchefen ansvarar för att leda och styra programkontorets arbete med Framtidsbyggets genomförande.

Framtidsbyggets hälso- och sjukvårdsenhet verkar för att fånga upp hälso-och sjukvårdens behov och önskemål, samt att omvärldsbevaka och kvalitetssäkra i syfte att hitta lösningar som möjliggör modern och framtida teknik. Inom enheten finns en handfull projektledare och två fastighetssamordnare, alla fördelade mellan Gävle och Hudiksvall. Till Framtidsbygget och hälso- och sjukvårdsenheten söker vi nu dig som tillsammans med dina medarbetare vill fortsätta driva och utveckla enhetens verksamhet in i framtiden.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du övergripande ansvar för personal, verksamhet och ekonomi inom enheten. I uppdraget ingår att planera, leda, utveckla och följa upp verksamheten samt genom dialog och delaktighet skapa förutsättningar för en attraktiv arbetsplats. Uppdraget är vidare att driva enhetens utvecklingsarbete framåt, där du som chef bidrar till att skapa en kultur som präglas av ständiga förbättringar. Därtill ingår att själv delta samt bidra till att skapa goda förutsättningar för god intern såväl som extern samverkan. Du rapporterar till programchefen och ingår i ledningsgruppen.

Utöver möjligheten att få delta och bidra till framtidens sjukvård erbjuder vi dig en mängd härliga förmåner, ex:

• Goda utvecklings- och karriärmöjligheter
• Friskvårdsbidrag 2200kr
• Tillgång till friskvårdanläggning
• Extra semesterdagar

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och gärna med utbildning och erfarenhet av process-, förändrings- och/eller projektledning. För uppdraget ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete i hälso- och sjukvård samt tidigare chef-/ledarerfarenhet med ansvar för verksamhet, ekonomi och medarbetare. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av byggprocess. Vidare behöver du ha mycket goda kunskaper inom Microsoft Office samt kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Som enhetschef behöver du kunna samordna grupper och vara en referenspunkt för andra samt skapa engagemang och delaktighet i syfte att nå gemensamma mål. Du har en empatisk förmåga och kommunicerar på ett tydligt sätt så att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Ditt goda omdöme visar sig genom att du gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare behöver du ha förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt parallellt med förmåga att behålla ett realistiskt perspektiv på situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här