<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vårdenhetschef till Valbo Din Hälsocentral

Valbo Din hälsocentral är beläget väster om Gävle. Med våra cirka 9790 listade är vi bland de största offentligt drivna hälsocentralerna i Gävle och bemannas med runt 50 medarbetare. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom ansvarar vi för särskilda boenden. Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, inkontinens och hälsosamtal.

Arbetsuppgifter

Som vårdenhetschef leder och fördelar du arbetet på Valbo Din Hälsocentral. Du säkerställer verksamhetens fortsatt höga kompetens och medicinska säkerhet, och du har det övergripande ansvaret för personal, arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi.

Primärvården står inför framtida utmaningar, såväl som framtida möjligheter, och du kommer ha en betydande roll i flera utvecklingsfrågor. Uppdraget förutsätter att du förstår framtidens krav, och utifrån det initierar och utvecklar arbetssätt och metoder för att nå verksamhetens mål.

Du har en biträdande vårdenhetschef chef vid din sida, och fördelningen av ansvar och arbetsuppgifter kan anpassas efter behov. Du rapporterar till verksamhetschefen för Primärvård Gävle och ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp med fokus på gemensamma verksamhetsövergripande frågor.

Hos oss får du
• Stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten
• Goda förutsättningar att lyckas och utvecklas i din roll som chef och ledare
• Ett dynamiskt ledningsgruppsarbete med fokus på framtid och utveckling

Här kan du läsa mer om våra förmåner:
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs och vill utvecklas i rollen som chef och ledare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från hälso- och sjukvård, men ledarskapserfarenhet från annan verksamhet kan också vara aktuell. Vi efterfrågar utbildning på högskolenivå eller motsvarande, gärna med inriktning hälsa/sjukvård.

Ett framgångsrikt ledarskap i det här uppdraget förutsätter att du är:
- Entusiasmerande och motivationsskapande
- Beslutsför och tydlig i ditt ledarskap
- Organiserad med god förmåga att analysera, planera och prioritera
- Uthållig för att uppnå såväl egna målsättningar som verksamhetens mål

Är du specialistläkare i allmänmedicin finns möjlighet att kombinera ledarskapet med arbete som läkare.

Tjänsten kräver att du är genuint intresserad av, och vill arbeta med utveckling- och förändringsarbete, och det är meriterande om du har erfarenhet av att, med goda resultat, leda i förändring.

Information om ansökningsförfarandet:
Första intervju och tester, rekryteringspartner: v 2-4
Andra intervju, rekryterande chef, arbetsgivare: 30 samt 31 januari
Under jul- och nyårsledighet kan vi ha begränsad tillgänglighet, men återkommer till dig snarast under v.2.

Ansök här