<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterskor till Ortopedavdelning 3 i Bollnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

På ortopedavdelning 3 tar vi hand om patienter som behöver inneliggande vård efter en planerad operation inom ortopedi, kirurgi och urologi. Avdelningen har 22 vårdplatser och är öppen dygnet runt måndag-fredag.

"Hos oss jobbar glada och engagerade medarbetare som arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt. Det är en trivsam arbetsplats med god kamratanda och nöjda patienter" säger Mia Gunnarsson, sjuksköterska, ortopedavdelning 3.

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att arbeta med pre- och postoperativ vård. Du har högt fokus på kvalitét och patientsäkerhet. Du arbetar utifrån ett personcentrerat synsätt för att patienterna ska vara välinformerade, delaktiga i sin vård och kunna fatta beslut om sin egen hälsa och behandling/rehabilitering. Dag-, kvälls- och nattjänstgöring förekommer.

Hos oss får du:
• Personligt anpassad introduktion under minst två veckor
• Arbeta i trygg arbetsgrupp där det alltid finns någon att rådfråga

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi söker en engagerad person med ett genuint intresse för patientens välbefinnande som trivs att arbeta i nära samarbete med alla professioner. Du har förmåga att bemöta människor på ett professionellt och empatisk sätt.

I rollen som sjuksköterska ska du:
• Vara legitimerad sjuksköterska

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande!

Ansök här