<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till Barn- och ungdomshabiliteringen i Bollnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Barn- och ungdomshabiliteringen är en specialistverksamhet inom Region Gävleborg. Vi ansvarar för habiliterande insatser till barn och ungdomar 0-17 år med funktionsnedsättningar som autism, intellektuell funktionsnedsättning (utvecklingsstörning) och/eller rörelsenedsättning. Verksamheten bedrivs på tre olika orter i länet; Bollnäs, Gävle och Hudiksvall.

Vi utgår från en helhetssyn på barnets/ungdomens behov, där samverkande insatser, utifrån medicinska, pedagogiska, psykologiska och sociala aspekter av funktionsnedsättningen beaktas. Insatserna ges individuellt eller i grupp, på barn- och ungdomshabiliteringen eller i vardagsmiljön. Du ingår i ett team som består av arbetsterapeuter, dietist, fysioterapeuter, kuratorer, logoped, läkare, rehabassistent, specialpedagoger, sjuksköterska och psykologer och administrativ personal.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av dokumentation och registrering i olika vårdsystem (Melior och Elvis), diagnos- och åtgärdskodning, remisshantering, posthantering, telefonpassning via TeleQ, bokning av läkarmottagning samt övrigt förekommande sekreteraruppgifter.

Du stationeras på en mottagning men utför vissa arbetsuppgifter för verksamheten över länet. I vår verksamhet är det varierande arbetsuppgifter för medicinska sekreterare vilket av medarbetare uppfattats positivt och stimulerande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och vill arbeta i en spännande och stimulerande verksamhet. Du har gärna erfarenhet av våra administrativa system såsom Medspeech, Melior och Elvis.

Du är en ansvarstagande lagarbetare, men har också förmågan att arbeta självständigt. Du är flexibel, har god organisationsförmåga, är öppen för förändring och utveckling.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här