<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till ÖNH-mottagning i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde ÖNH bedriver akut och planerad öron-näsa-halssjukvård med mottagnings- och operationsverksamhet samt hörselvård på fyra orter i länet; Hudiksvall, Bollnäs, Gävle och Sandviken. Vi är sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, audionomer, tekniker, ingenjörer, kuratorer, specialpedagoger, hörselpedagoger och medicinska sekreterare som jobbar nära tillsammans. Till öron- näsa- halsmottagningen i Hudiksvall söker vi nu en undersköterska.

Du som undersköterska har en nyckelfunktion som får helheten att fungera inom öron-näsa-halssjukvården i Region Gävleborg. Du är viktig för oss!

Öron- näsa- halsmottagningen i Hudiksvall utreder och behandlar sjukdomar inom öron, näsa och halsområdet. Förutom läkarmottagning har även sjuksköterskor och undersköterskor egna mottagningar. Vi som arbetar här är ett 30-tal medarbetare som alla sitter tillsammans på mottagningen, vilket gör att vi har lätt för samverkan och dialog.

Vi erbjuder dig:
• Dagtidsarbete måndag-fredag
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Tid för ditt ansvarsområde
• Stor påverkansmöjlighet
• Trevligt klimat

Välkommen till oss på ÖNH i Hudik!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat att assistera läkare vid mottagning och enklare operationer i lokalbedövning, koordinera det dagliga flödet på mottagningen, ha egen mottagning där olika undersökningar genomförs samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på en mottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska och vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med högt tempo. Som undersköterska hos oss blir du en viktig medarbetare i teamet. Du är flexibel, har en god organisationsförmåga samt ett gott bemötande. Viktigt är att du kan arbeta självständigt såväl som i team, är öppen för förändring och utveckling och kan ta ett professionellt ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kirurgisk vård eller vana från arbete på mottagning samt datavana.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansök här