<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till verksamhetsområdet Hudiksvall-Nordanstig

Vårt verksamhetsområde omfattar 3 hälsocentraler belägna i Delsbo/Friggesund, Hudiksvall och Iggesund. Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och barnhälsovård. Inom verksamhetsområdet finns även dagrehabilitering och träningsbassäng.
På Hudiksvall Din Hälsocentral pågår just nu en renovering för att skapa ett Hälsans hus som ska stå klart 2020. Flera aktörer flyttar då in under samma tak för att skapa en god och nära vård för medborgarna.

Vi har påbörjat att skapa en arbetsterapienhet som kommer innebära att alla arbetsterapeuter utgår från Hudiksvall din Hälsocentral och tillsammans arbetar verksamhetsövergripande.
Nu söker vi dig som vill vara med att utforma enheten tillsammans med oss.

Hos oss ges varje medarbetare möjlighet att vara med och utforma nya multiprofessionella arbetssätt utifrån patienternas behov. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för våra patienter.

Region Gävleborg satsar på hög kompetens hos sina medarbetare och möjlighet till vidareutveckling. Hudiksvalls kommun har ett stort utbud av både fritidsaktiviteter och kultur.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut i vårt verksamhetsområde erbjuds du ett varierat arbete i en arbetsgrupp under utveckling. Du kommer att ingå i team med andra arbetsterapeuter samt ha ett nära samarbete med fysioterapeuter, sjuksköterskor, psykosocial personal, undersköterskor och läkare. Du arbetar även självständigt och tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du kommer att utföra aktivitets- och funktionsbedömningar och utföra arbetsterapeutiska åtgärder för att det ska fungera i de dagliga aktiviteterna.
Detta innebär bland annat att göra hembesök, förskriva hjälpmedel, upprätta intyg och utlåtanden, demensutredningar, handrehabilitering och handleda personal.

I arbetsterapienheten kommer du att få kollegialt lärande och stöd samt utvecklingsmöjligheter genom bland annat auskultation och utbildning.
I rollen som arbetsterapeut är du en god förebild och representant för hälso- och sjukvårdsarbetet. Du kommer även delta i att utveckla verksamheten framåt efter vår värdegrund och verksamhetens mål.

Kvalifikationer

Leg arbetsterapeut
Körkort erfordras

Ansök här