<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till onkologisk avdelning

Inom verksamhetsområde Onkologi ingår: Mottagningsenhet, dagsjukvård, strålbehandling, palliativa teamen samt vårdavdelning.
Patienter som vårdas på avdelningen får högspecialiserad onkologisk kurativ alternativt palliativ behandling för sin cancersjukdom. Vanlig orsak för inläggning är cytostatikabehandling, strålbehandling, eller komplikationer till följd av sjukdomen och/eller behandlingen.

Arbetsuppgifter

Till vår vårdavdelning söker vi nu dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla och driva cancersjukvården.
Du kommer i arbetet på Onkologisk avdelning att möta många patienter och deras anhöriga. Detta kräver bland annat att du har förmåga att möta människor i kris, är empatisk och lyhörd.
Du kommer också att samarbeta med många olika yrkeskategorier. Det innebär att du är bra på att kommunicera, har god samarbetsförmåga, är flexibel samt att kunna bidra till ett positivt och effektivt teamarbete.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Gärna med vidareutbildning inom Onkologi och/eller erfarenhet cancersjukvård, palliativ vård är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord:
- Professionalism & Ansvar
- Respekt & Ödmjukhet
- Öppenhet & Ärlighet.

Ansök här