<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska/barnmorska till gynekologiska mottagningen, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Kvinnosjukvården i Gävleborg består av förlossningsenheter, BB och gynekologi. Verksamheten är uppdelad på två orter – Gävle, Hudiksvall och Bollnäs.

Gynekologin i Gävle är idag till största delen öppenvårdsverksamhet med bl.a. abortmottagning, uro/gynekologi, fertilitetsbehandlingar, gynonkologi och preoperativa utredningar.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar vi team med patienten i fokus.
Arbetet innefattar bland annat telefonrådgivning och akut mottagningsarbete, vilket innebär att du är stationerad på vår sjuksköterskeexpedition och har en samordnande roll där du bland annat tar emot samtal och jourfall.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till barnmorska.

Tidigare yrkeserfarenhet som sjuksköterska är meriterande. Även meriterande om du har erfarenhet av tele Q och operationsplanering.

Ditt mål är naturligtvis att ge de kvinnor som vårdas hos oss den bästa vården och behandlingen.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord:
- Professionalism & ansvar
- Respekt & ödmjukhet
- Öppenhet & ärlighet.

Ansök här