<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Projektledare hälso- och sjukvård till Framtidsbygget, Region Gävleborg

Sjukhusen i Hudiksvall och Gävle ska moderniseras för att ge bästa möjliga hälso- och sjukvård även i framtiden. Det innebär en rad ny- och ombyggnationer under många år framöver med start i Hudiksvall. Samlingsnamnet för hela byggprogrammet är Framtidsbygget. Det leds av ett programkontor där programchefen ansvarar för att leda och styra programkontorets arbete med Framtidsbyggets genomförande.

Framtidsbyggets hälso- och sjukvårdsenhet verkar för att fånga upp hälso-och sjukvårdens behov och önskemål, samt att omvärldsbevaka och kvalitetssäkra i syfte att hitta lösningar som möjliggör modern och framtida teknik. Inom enheten finns i idag en handfull projektledare, två administrativa koordinatorer samt två fastighetssamordnare, alla fördelade mellan Gävle och Hudiksvall.

Arbetet går framåt och till programkontoret söker vi nu en projektledare.

Arbetsuppgifter

Som projektledare arbetar du med att utveckla och leda verksamheter i förändring samt med att förstå sambanden mellan verksamheter inom ett sjukhus. Arbetsuppgifterna omfattar dokumentering, planering samt administrering av flera pågående arbets- och referensgrupper parallellt med fokus på att ta fram och förmedla sjukvårdens behov inför ny-och ombyggnationer. Som projektledare har du en aktiv roll i byggprocessen. I arbetet använder du verktygen Projectplace, SharePoint och PROJEKTiL. I uppdraget ingår att leda människor i förändring, få med dig människor och att se övergripande samband utan att förlora fokus på målet.

Du kommer att vara placerad på programkontoret i Gävle och anställd i hälso- och sjukvårdsenheten där du rapporterar till enhetschef för Framtidsbygget hälso- och sjukvård. I rollen ingår även vissa resor till Hudiksvall.

Utöver möjligheten att få delta och bidra till framtidens sjukvård erbjuder vi dig en mängd härliga förmåner, ex:

•Goda utvecklings- och karriärmöjligheter
•Friskvårdsbidrag 2200kr
•Tillgång till friskvårdanläggning
•Extra semesterdagar

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och utbildning inom process-, förändrings- och/eller projektledning. Vi ser att du har erfarenhet av arbete i hälso- och sjukvård och det är meriterande med erfarenhet av arbete med process-, förändrings- och/eller projektledning. Vidare behöver du för uppdraget ha mycket goda kunskaper inom Microsoft Office samt kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Körkort erfordras.

Som projektledare behöver du kunna skapa engagemang och delaktighet i de grupper du leder samt arbeta på tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda. Du behöver ha förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt, samt att sätta upp och hålla tidsramar. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och visar på gott omdöme genom korrekta avvägningar och prioriteringar. För uppdraget behöver du kunna se på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser där du anpassar dina handlingar därefter. Vidare behöver du för uppdraget vara relationsskapande och ha mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här