<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Anestesisjuksköterska till centraloperation i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Till vår centraloperationsavdelning på Hudiksvalls sjukhus söker vi nu fler kollegor som brinner för sitt arbete och vill se utveckling också i det vardagliga. I trivsam patientfokuserad miljö ger vi service till samtliga opererande verksamheter på Hudiksvalls sjukhus och genomför såväl planerade som akuta åtgärder inom anestesi- och operationssjukvård. Avdelningen består av operation, operationsmottagning (dagkirurgi och uppvakning) och sterilcentral. Vi som arbetar här ett 90-tal medarbetare med kompetens som operationssjuksköterska, anestesisjuksköterska, intensivvårdssjuksköterska,
allmän sjuksköterska, steriltekniker och undersköterska. Vi utför tillsammans totalt ca 3 900 operationer per år. Verksamheten har dygnet runt verksamhet.

Som ny kollega hos oss erbjuder vid dig;
• Individuellt schema och skräddarsydd introduktion utifrån dina kunskaper och erfarenheter
• Omväxlande arbete mot olika specialiteter och goda utvecklingsmöjligheter
• Tillgång till friskvårdsanläggning med fullt utrustat gym och gruppaktiviteter

Arbetsuppgifter

Som medarbetare vid Hudiksvalls sjukhus arbetar du med det som är viktigast av allt: livet! Detta innebär ett ansvarsfullt jobb som kräver kunskap, skicklighet och ett stort hjärta. Väljer du att arbeta hos oss kan vi erbjuda dig ett arbete som är
utmanade och ibland krävande, men framförallt viktigt och meningsfullt.

I din roll som anestesisjuksköterska får du bland annat arbeta med att:
• Ta emot/ha delaktighet i handhavande av sövd/bedövad patient såväl dagkirurgisk/inneliggande som akut patient utifrån våra behandlingsriktlinjer, generella direktiv och läkarordinationer.
• Arbeta i team med sjukhusets samtliga kliniker, vilket ger en positiv omväxlande arbetsmiljö.
• Säkerställa den utrustning och iordningsställa läkemedel som är adekvat för din patient i samarbete med ansvarig narkosläkare.
• Det kan även förekomma arbeta på pre- och postoperativ enhet där helheten för patientens vårdtid på c-op tydliggörs.
• Bistå även övriga avdelningar med till exempel stickhjälp, samt sövning på externa enheter på sjukhuset.
• Efter introduktionstidens slut agera vid akuta larm på sjukhusets övriga enheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har specialistutbildning inom anestesisjukvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och som utifrån vår värdegrund har ett genuint intresse för människor och ständigt har patienten i fokus. Som person ska du vara trygg i din yrkesroll, ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme, samt ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheter i förändringar. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp.

För oss är arbetsglädje och samhörighet inom arbetslaget viktiga pusselbitar för att vi ska kunna erbjuda patienterna den vård de behöver. Vi är måna om att hitta rätt person och kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i Svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Ansök här