<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Anestesisjuksköterska till Operationscentrum i Bollnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Bollnäs operationscentrum är en elektiv operationsavdelning inom ortopedi och kirurgi med operativ verksamhet måndag-torsdag. På operation känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och nytt. Det gillar vi och det är något som utmärker oss. Vi tror på att stärka patienterna genom att göra dem delaktiga i sin vård och därför arbetar vi med personcentrerad vård-PCV. Hos oss arbetar förutom sedvanlig personal på operationsavdelning även operationsplanerare och steriltekniker. Inom operationscentrum är vi en liten och mycket kompetent arbetsgrupp som arbetar effektivt och med kvalitet i fokus i allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som anestesisjuksköterska hos oss kommer du bland annat arbeta med att:
• Ta emot/ha delaktighet i handhavande av sövd/bedövad patient såväl dagkirurgisk/inneliggande patient utifrån våra behandlingsriktlinjer, generella direktiv och läkarordinationer.
• Säkerställa den utrustning och iordningsställa läkemedel som är adekvat för din patient i samarbete med ansvarig anestesiläkare.
• Bistå övriga enheter med uppdrag såsom sedering vid olika undersökningar och stickhjälp.

Hos oss får du:
• Personligt anpassad introduktion.
• Ett omväxlande arbete där du arbetar tillsammans med kompetenta och kreativa kollegor.
• Arbeta i trygg arbetsgrupp där det alltid finns någon att rådfråga.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en trygg, flexibel och ansvarstagande person med genuint intresse för patientens välbefinnande. Du trivs att arbeta i nära samarbete med alla professioner i en omväxlande vardag. Du har förmåga att arbeta självständigt, strukturerat och ser helheten i operationsflödet. Vi förväntar oss att du deltar aktivt i verksamhetsutveckling och tillsammans med oss arbetar mot våra mål.

I rollen som anestesisjuksköterska ska du:
• Vara legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens inom anestesi

Om du arbetat några år och känner dig trygg i din anestesisjuksköterske roll, samt har erfarenhet av Provisio och Melior ses det som meriterande?

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande!

Ansök här