<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till endoskopimottagningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Endoskopimottagningen är en del av verksamhetsområde Kirurgi. Vi är en länsövergripande klinik med mottagning och avdelningar i både Hudiksvall och Gävle. Kirurgkliniken i Gävle består av tre vårdavdelningar, kirurgmottagning och endoskopimottagning.

Vid endoskopimottagningen utförs mag- tarm- och gallvägsundersökningar med modern teknologisk utrustning. I vårt arbetsteam ingår kirurg- och medicinläkare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Vi söker nu en erfaren sjuksköterska som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer till stor del att arbeta med tidsbokning och planering av undersökningar, telefonrådgivning, men även jobba kliniskt med att assistera vid endoskopiska undersökningar. Naturligtvis får du en introduktionsperiod så du lär dig arbetet och den tekniska utrustning vi använder.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och har några års erfarenhet inom yrket, gärna med specialistutbildning inom kirurgi eller annan meriterande utbildning. Du är flexibel, har en god organisationsförmåga samt ett gott bemötande. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt såväl som i team, är öppen för förändring och utveckling och kan ta ett professionellt ansvar. Det är meriterande om du har god datorvana och kännedom om de administrativa IT-system och journalsystem som vi arbetar i.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Ansök här