<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Rehabassistent/arbetsterapeut till arbetsterapienheten Gävle sjukhus

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Är du nyfiken på att prova dina kunskaper under slutet av din arbetsterapeut utbildning? Vi har goda erfarenheter av att erbjuda rehabassistenter arbete under sommaren till er som nästan är klara med utbildningen.

Arbetsterapienheten är en vårdenhet som har ansvar för arbetsterapi verksamhet på Gävle och Hudiksvalls sjukhus. Vi är en bred enhet och har uppdrag mot:
medicinkliniken med bland annat strokeenhet, lungavdelning, geriatrik, neuro- och reumamottagning. Kirurg- och ortopedkliniken med bland annat handmottagning, onkologkliniken med avdelning och lymfödemmottagning, samt barnkliniken med bland annat mottagning för barn med ledsjukdomar.

Enheten är mycket uppskattad för sitt arbete ute på sjukhusens kliniker och mottagningar. Vi är ett gäng som värderar ett gott arbetsklimat, aktivt medarbetarskap och kunskapsutveckling högt. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke och som Arbetsterapeut har vi som mål att du ska ha minst 5 utvecklingsdagar/år. Vårt arbetssätt vilar på dialog, lärande och reflektion. Alla nyanställda erbjuds en handledare som har till uppgift att stödja dig som ny. Vi erbjuder Dig ett arbete nära erfarna kollegor som ger dig handledning efter behov.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter som rehabassistent på delegation från arbetsterapeut inom slutenvård. Även vissa kring uppgifter som hjälpmedelshantering i vårt lokala hjälpmedelsförråd.

Kvalifikationer

Rehabassistent/arbetsterapeut under utbildning termin 5. Placering: Arbetsterapienheten Gävle sjukhus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök här