<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Chefsstöd till Intensivvårdsavdelningen, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Till vår intensivvårdsavdelning (IVA) på Gävle sjukhus söker vi en ny kollega. Arbetsgruppen består av intensivvårdssjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, narkosläkare och fysioterapeut samt traineeprogram för sjuksköterskor utan specialistkompetens. Vi är ca 70 medarbetare som jobbar här. Arbetsplatsen präglas av en glad, professionell och inkluderande miljö där vi har nära till samarbete mellan varandra

• Möjlighet att i framtiden växla semesterdagstillägget till fler semesterdagar
• Skräddarsydd introduktion utifrån dina kunskaper och erfarenheter
• Individuell lönesättning och goda utvecklings- och karriärmöjligheter
• Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet att använda detta till bland annat vår friskvårdsanläggning med fullt utrustat gym och gruppaktiviteter.

Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att sköta verksamhetens bemanningsplanering och schemaläggning. Du är ansvarig för korttidsbemanning dagtid. Därutöver är du administrativt stöd till vårdenhetschef på IVA gällande bland annat anställningsavtal, fakturahantering, resebokningar och PUR-registrering. Du arbetar självständigt och är lösningsfokuserad samt van att samverka med olika professioner och samarbetspartners.

Kvalifikationer

Erfarenhet från arbete med bemanningsfrågor samt väl grundade kunskaper i IT-system så som Självservice, TimeCare och Proceedo. Excel och Word kan vara meriterande.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Välkommen in med din ansökan redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Ansök här