<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Ögonläkare till Ögonmottagningen i Gävle

Hälso- och sjukvården i Region Gävleborg har cirka 5 500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Verksamhetsområde Ögon bedriver akut och planerad ögonsjukvård med mottagnings- och operationsverksamhet samt synrehabilitering. Ögonmottagningen i Gävle är en av två ögonkliniker i länet och har ett 50-tal anställda som arbetar i tvärprofessionella team i både det kliniska arbetet samt i verksamhetsutveckling. Vi har ett gott arbetsklimat och som lagom mindre klinik kan vi erbjuda bredd samtidigt som utrymme finns för fördjupning inom ditt intresseområde.

"Vi är en lagom stor klinik med ett gott arbetsklimat och närhet till hav, fjäll och storstad", säger Anna-Pia Sundvik, Vårdenhetschef Ögonmottagningen i Gävle.

Arbetsuppgifter

Vi på Ögonmottagningen i Gävle söker nu dig specialistläkare inom ögonsjukvård med god klinisk kompetens och förmåga till självständigt arbete på mottagning och operationsavdelning. Vi erbjuder arbete i vårt team med gott kollegialt samarbete och möjligheter till kompetensutveckling. Jourtjänstgöring är en del av arbetet där vi delar jouransvaret med kliniken i Hudiksvall varannan vecka.

Hos oss får du:
• God möjlighet till kompetensutveckling inom och utanför kliniken, samtidigt som du bidrar till kompetensutvecklingen hos dina kollegor
• Vara med och utveckla teamarbetet inför framtidens ögonsjukvård
• Arbeta med modern och uppdaterad utrustning.
Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Vi söker dig som uppskattar att både ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Du värdesätter att dela med dig av din egen kunskap samt ta del av kollegors kompetenser och erfarenheter. Vi ser också att du är mån om verksamhetens helhet och vill vara med och utvecklas tillsammans med teamet.

I rollen som Ögonläkare ska du:
• Vara legitimerad ögonläkare med behörighet att jobba inom svensk sjukvård
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.
För den här tjänsten är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av medicinsk retina och/eller kataraktkirurgi.

Sista ansökningsdagen är söndagen den 8/3, vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här