<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vik underläkare till Ortopedkliniken i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde ortopedi är en länsgemensam verksamhet med akutsjukhus i Gävle och Hudiksvall samt verksamhet i Bollnäs. VO Ortopedi har i uppdrag att bedriva akut- och planerad ortopedisk hälso- och sjukvård i Gävleborgs län.

Hudiksvall ligger mitt i Sverige, efter hälsingekusten. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden cirka 2,5 timmar.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som underläkare på avdelning, mottagning, operation och akuten.

Hos oss får du:
• Personligt anpassad introduktion
• Arbeta i trygg arbetsgrupp där det alltid finns någon att rådfråga
• Individuell utvecklingsplan

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida.
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Tillsammans med medarbetarna lokalt och i samverkan med andra regioner kommer du att vara med att ständigt förbättra kliniken för att möta kundernas behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har ett intresse för ortopedi. Vi ser dig som en tillgång i vårt redan väl fungerande team och lägger stor vikt vid personliga egenskaper och viljan att vara med att utveckla vår verksamhet.

Vi ser att du som söker är:
• Noggrann, strukturerad och kommunikativ
• Ansvarstagande, driven och positiv
• God samarbetsförmåga
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Ansök här