<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska Hjärtavdelningen/HIA Bollnäs

Vi erbjuder en arbetsplats med fräscha och välplanerade lokaler och ett mycket gott arbetsklimat. Avdelningen har 14 vårdplatser. Hos oss finns alltid ett kompetent och välfungerande team med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. På dagtid finns även fysioterapeuter och arbetsterapeuter som svarar för rehabiliteringsinsatser på avdelningen.
Till avdelningen hör även en sjuksköterskemottagning med hjärtrehabilitering som inkluderar fysioterapeut och sjuksköterskemottagning för hjärtsvikt- och pacemakerpatienter. På avdelningen och mottagningarna arbetar vi efter nationella kvalitetsregister som visar att vi bedriver en vård av mycket hög kvalitet.

Vi har stor möjlighet att påverka våra arbetstider genom individuella scheman, liksom vår arbetsmiljö och egen utveckling. På hjärtavdelningen är kompetensutveckling viktigt och läkarteamet håller internutbildningar kopplade till patientfall. Som nyanställd undersköterska får du en omfattande och individuell introduktion. Hos oss finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: professionalism & ansvar, öppenhet & ärlighet, respekt & ödmjukhet. Hos oss är samverkan mellan olika yrkeskategorier självklar.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för en underköterska på en hjärtavdelning/hjärtintensivvårdsavdelning. Du vårdar patienter med bland annat hjärtinfarkt, arytmier, hjärtsvikt och patienter efter hjärtoperationer. Ballongvidgning och pacemakeroperation utförs på Gävle sjukhus och öppna hjärtoperationer utförs vid Akademiska sjukhuset i Uppsala. Du vårdar även patienter med andra internmedicinska sjukdomar som behöver övervakning.
Som undersköterska på hjärtavdelning/HIA arbetar med i team runt patienten med sjuksköterska (SSK) och övriga personalkategorier. Löpande kommunikation i teamet är mycket viktig för att alla delar av patientarbetet ska fungera.

Kvalifikationer

Undersköterska utbildning med intresse av hjärtsjukvård. Tidigare erfarenhet av hjärtsjukvård är meriterande.

Ansök här