<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Röntgensjuksköterska till röntgen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vi utför ca 45 000 undersökningar/år varav hälften är akuta undersökningar och vi är tillgängliga dygnet runt.

Maskinparken är modern och lokalerna är välorganiserade. Maskinparken består av 2 datortomografer, 2 magnetkameror (1,5T och 3T), 2 ultraljud, 1 genomlysning/intervention, 2 konventionella röntgenapprater och en mobil röntgenapprat.

Dina trevliga blivande kollegor på Röntgen är chefsstöd, medicinska sekreterare, radiologer, röntgensjuksköterskor och undersköterskor. Det arbetar idag 20 Röntgensjuksköterskor hos oss, men vi hoppas att du som röntgensjuksköterska söker till oss så att vi snart blir fler!

Hos oss får du möjlighet att vara med och utveckla vår avdelning in i framtiden.
Som röntgensjuksköterska hos oss på Hudiksvalls Sjukhus har du en nyckelfunktion som får helheten att fungera inom Röntgen. Du är viktig för oss!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor och med patienten i fokus. Som röntgensjuksköterska hos oss har du många varierande arbetsuppgifter då vi roterar på de olika modaliteterna som finns

Du arbetar självständigt men ingår i ett team med kunniga läkare och undersköterskor som tillsammans arbetar för att ge patienten en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.

Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att få en bra start hos oss, därför erbjuder vi dig ett introduktionsprogram på 8 månader, under dessa månader får du lära dig vår maskinpark och allt som vi förväntar oss av en röntgensjuksköterska. Naturligtvis anpassas introduktionsprogrammet efter dig som individ så 8 månader är en ungefärlig uppskattning.

Systemen vi arbetar i är Sectra, RIS och PACS.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Vidare ser vi det positivt om du har kunskaper inom datortomografi, magnetkamera, konventionell röntgen och angiografi och intervention, men detta är inte ett krav då vi har en bra introduktion för oerfarna röntgensjuksköterskor.

Som person trivs du med ett omväxlande arbete och kan hantera situationer med både högre och lägre tempo på ett strukturerat sätt. Du som person har en stark personlig drivkraft och ett öppet och flexibelt sinne med en förmåga att hitta nya lösningar. Vi tror även att du är social, kommunikativ och lyhörd inför medarbetare och patienters behov. Vi ser även att du har god förmåga att kunna planera och organisera ditt arbete tillsammans med dina kollegor. Du sprider en positiv attityd och medverkar till en god arbetsmiljö.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att träffa dig!

Ansök här