<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Audiometris till hörcentralen, Gävle

Verksamhetsområde öron-, näs-, hals är en länsgemensam klinik med verksamhet på fyra orter. Verksamheten består av öronmottagning och öronoperation i Gävle och Hudiksvall, öronmottagning i Bollnäs och Sandviken, samt hörselvården i länet.

Vårdenheten hörselvård består av länets hörcentraler belägna i Gävle, Hudiksvall, Sandviken och Bollnäs. teknisk hörselvård i Gävle och Hudiksvall, samt hörselhabilitering som arbetar länsöverskridande med lokaler i Gävle och Hudiksvall. Hörselvården har 38 medarbetare. Enhetens totala verksamhet består av hörapparatutprovning, hörseldiagnostik, installationer av hörhjälpmedel i hem och skolor, reparationer av hörhjälpmedel och habiliteringsinsatser till barn och vuxna med hörselnedsättning.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att utföra hörselmätningar i samverkan med öron-näsa och halsmottagningen som finns i intilliggande lokaler. Vi arbetar i AuditBase och journalsystemet Melior, men även andra administrativa uppgifter finns. Du får en god introduktion och det finns alltid någon att ställa frågor till.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkända resultat i kurser gällande hörselmätningar. Vi värdesätter att du har ett positivt förhållningssätt, är noggrann, ansvarstagande och trivs med att jobba i team.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här