<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktssköterska/sjuksköterska till Ockelbo Din hälsocentral

Vill du jobba med att hjälpa alla patienter att bli friskare, i team där flera kompetenser arbetar tillsammans? Vill du ha en viktig roll samhället och variation i ditt jobb? Då ska du komma till oss i den offentligt drivna primärvården i Region Gävleborg.

Ockelbo Din hälsocentral har ansvar för en befolkning på 5 500, både landsbygd och tätort. Vi håller till i lokaler mitt i Ockelbo och det finns bra pendlingsmöjligheter med både tåg och buss.

Vi är ca 25 medarbetar. Vi arbetar tillsammans distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare i nära samarbete kring patienten. Vi har egna fysioterapeuter, arbetsterapeuter, och ett psykosocialt team.

Se filmen om hur våra kollegor tycker att det är att jobba i primärvården.
Vimeo https://vimeo.com/141882252

Arbetsuppgifter

Vi söker en distriktssköterska alternativt sjuksköterska till vår hälsocentral i Ockelbo.

I arbetsuppgifterna ingår distriktssköterskemottagning, telefonrådgivning, mottagningsarbete och hembesök. Det ställs krav på självständigt arbete, flexibilitet, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, och professionellt ansvar.

Beredskap och helgtjänstgöring ingår cirka 4-5 tillfällen per år.

Hos oss är det viktigt att arbetar tvärprofessionellt med patienten i fokus

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen som distriktssköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är en merit om du har erfarenhet av Senior Alert, Life Care, palliativ registret, samt journalsystemet PMO.

Körkort erfordras.

Ansök här