<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till barn och ungdomspsykiatrin i Hudiksvall

Barn och ungdomspsykiatrin i Hudiksvall söker medicinsk sekreterare.

Barn- och ungdomspsykiatrin är en länsklinik med verksamhet i hela länet. I Hälsingland arbetar fem läkarsekreterare fördelade på mottagningarna i Bollnäs och Hudiksvall. Barn och ungdomspsykiatrin i Gästrikland består av två mottagningar fördelade på tre enheter.
Dessa tre mottagningar bemannas av 7,0 medicinska sekreterare.

BUP-mottagningen i Hudiksvall består av ett 20-tal medarbetare. Personalgruppen består idag utav läkare, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, arbetsterapeut, skötare, sekreterare. Verksamhetsområdet är kunskapsintensivt och i ständig utveckling, vilket innebär att vi ser positivt på önskemål om utveckling och utbildning.

Mottagningen har jourverksamhet vardagar dagtid, vilket innebär arbete till 17:00 vissa dagar enligt schema. BUP har i uppdrag att bedöma , utreda och behandla barn och unga 0-17 år med medelsvår- svår psykisk ohälsa. BUP-mottagningen i Hudiksvall har norra Hälsingland i sitt upptagningsområde, dvs kommunerna Nordanstig, Ljusdal och Hudiksvall.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av dokumentation och registrering i olika vårdsystem (Melior och Elvis), diagnos- och åtgärdskodning, remisshantering, posthantering, telefonpassning via TeleQ, bokning av läkarmottagning samt övrigt förekommande sekreteraruppgifter.

Du stationeras på mottagningen i Hudiksvall, men utför vissa arbetsuppgifter för verksamheten över länet. I vår verksamhet är det varierande arbetsuppgifter för medicinska sekreterare, vilket av medarbetare uppfattats positivt och stimulerande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och vill arbeta i en spännande och stimulerande verksamhet. Du får gärna ha erfarenhet av våra administrativa system såsom MedSpeech, Melior och Elvis.

Du är en ansvarstagande lagarbetare, men har också förmågan att arbeta självständigt. Du är flexibel, har god organisationsförmåga, är öppen för förändring och utveckling.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Ingen erfarenhet krävs.

Ansök här