<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till endoskopimottagningen, Hudiksvall

Verksamhetsområde Kirurgi är en länsövergripande klinik med mottagning och avdelningar i både Hudiksvall och Gävle. Vid endoskopimottagningen utförs mag- tarm- och gallvägsundersökningar med modern teknologisk utrustning. I vårt arbetsteam ingår kirurg-, medicin- och barnläkare, sjuksköterskor och sekreterare.

Som medarbetare i Region Gävleborg har du en rad förmåner. Förmåner som vi är extra stolta över är bland annat att vi tillämpar flexibel arbetstid och möjligheten att växla semesterdagstillägget till extra semesterdagar. Utöver detta erbjuder vi även ett generöst friskvårdsbidrag.

Till vår endoskopimottagning i Hudiksvall söker vi nu en legitimerad sjuksköterska. Varmt välkommen in med din ansökan!.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på endoskopimottagningen kommer du att assistera vid endoskopiska undersökningar och behandlingar, tidsboka patienter och planera undersökningar, svara i telefonrådgivning, samt utföra övriga förekommande arbetsuppgifter på mottagningen. Arbetstiden är dagtid helgfria vardagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Kunskaper i våra patientadministrativa system Melior och Elvis ses som meriterande. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet såsom god organisations- och samarbetsförmåga, flexibilitet, samt intresse för att vara med och utveckla verksamheten.

Ansök här