<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till Barn- och ungdomshabiliteringen i Bollnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Söker du lugnet och möjligheten att leva med skog och natur nära? Sök dig då till vackra Hälsingland där möjligheten att ha naturen nära intill förenas med humana boendepriser.

Region Gävleborg söker alltid efter medarbetare som är nyfikna på att utveckla både sig själv och sin arbetsplats. Just nu söker vi på Barn- och ungdomshabiliteringen i Bollnäs en ny arbetsterapeut. Vi tycker att arbetet med barn och ungdomar med funktionsnedsättningar och deras familjer är stimulerande och önskar att alla kunde ges möjligheten att arbeta med det vi gör.

Om du vill ha ett varierande och stimulerande arbete där du lär dig något nytt varje dag och där du får arbeta tätt tillsammans i team med olika professioner så ska du inte tveka att söka till oss.

Teamet består av arbetsterapeuter, dietist, fysioterapeuter, kuratorer, logoped, läkare, medicinsk sekreterare, psykolog, rehabassistent, sjuksköterska och specialpedagog.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut inom barn- och ungdomshabiliteringen arbetar vi med barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år som har funktionsnedsättningar som intellektuell funktionsnedsättning(utvecklingsstörning), rörelsehinder och/eller autism samt deras familjer och nätverk. Vi hjälper barnen och ungdomarna att bli så delaktiga och självständiga som möjligt i sin vardag. Vi informerar, handleder och utbildar föräldrar, andra anhöriga och personal runt barnet. Vi arbetar i team för att få en helhetssyn på barnet och familjen.

Arbetsuppgifterna är mångsidiga men du har stöd av erfarna kollegor och möjlighet att få handledning under lång tid för att bli självgående i alla moment.

Hos oss är den ena dagen inte den andra lik och det är den variationen som gör arbetet både stimulerande och utmanande.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Tidigare erfarenhet av arbete med barn- och ungdomshabiliteringens målgrupper är meriterande, men inget krav.

Vi ser variationen av både nya och mer erfarna kollegor som en stor tillgång på vår arbetsplats.

Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Ansök här