<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Dialysmottagning i Bollnäs

Som sjuksköterska på dialysmottagninge arbetar du med njursjuka patienter som kommer för dialysbehandling 3-4 gånger per vecka, ofta under många års tid. Arbetet innebär en nära kontakt med patienterna och mycket arbete med medicinteknisk apparatur.

Vi tror på att stärka patienterna genom att göra dem delaktiga i sin vård och jobbar därför med fokus på egenvård. Vi arbetar i grupper med omvårdnadsansvariga sjuksköterskor för en patientsäker vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ansvarar du för patientens behandling, ansvarar för start, övervakning och avslut.

Utöver patientarbetet, där varje sjuksköterska har ett särskilt omvårdnadsansvar för ett antal egna patienter, har varje medarbetare också specifika arbetsuppgifter som på ett eller annat sätt syftar till att höja kvaliteten på omvårdnaden och det medicinska omhändertagandet.

Vi förväntar oss att du deltar aktivt i verksamhetsutveckling, tar eget ansvar och tillsammans med oss arbetar mot våra mål.

Arbetet på dialysmottagnigen kombinerar teknik och omvårdnad på ett unikt sätt med självständigt arbete av patienternas behandling och omvårdnad.

Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare ska få en bra introduktion.

Dialysmottagningen öppettider är måndag - lördag klockan 7.00 - 15.30

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av arbete med dialys ser vi det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid perosnliga egenskaper, som person är du självgående, flexibel, strukturerad, ser helheter och tar hänsyn till der större perspektivet samt har en bra samarbetsförmåga.

Ansök här