<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Hofors Din hälsocentral

Hofors Din hälsocentral bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, barnavårdscentral (BVC), psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för kunderna/patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande. Vår hälsocentral ska ge trygg vård när någon behöver det och jobbar efter våra honnörsords Alltid-Nära-Trygg.

Arbetsuppgifter

Vi söker en sjuksköterska /distriktssköterska till Hofors Din hälsocentral som vill bli en medarbetare i vårt härliga gäng, då vi behöver utöka vår bemanning. Du får gärna ha erfarenhet från primärvård med riktad mottagning såsom diabetes eller astma/KOL.

I arbetsuppgifterna ingår distriktssköterskemottagning, telefonrådgivning samt arbete i akut verksamhet. Som sköterska hos oss arbetar du nära andra professioner såsom läkare, undersköterskor, sekreterare, fysioterapeuter och vårt psykosociala team. Alltid med patienten i fokus.

Det ställs krav på självständigt arbete, flexibilitet men framförallt ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Professionellt ansvar är en självklarhet.

För oss är det viktigt att jobba utifrån patienten och dess bästa, utifrån önskemål och förutsättningar.

Vi bemannar även verksamhetsområdets Familjeläkarjour i Sandviken tillsammans med övriga enheter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna distriktssköterska.

Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete. Du gillar att handleda medarbetare och vill utveckla den medicinska kvalitén.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansök här