<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till gynekologisk mottagningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska

Gynekologisk mottagning är en del av kvinnosjukvården i Region Gävleborg. Vi är ett sammansvetsat team som består av ca 20 medarbetare. Teamet utgörs av undersköterskor, barnspecialistundersköterska, sjuksköterskor, kontaktsjuksköterskor, barnmorskor och sekreterare. Vår värdegrund, professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet, öppenhet och ärlighet är grundläggande och vi trivs med varandra. Vi har ca 6 000 besök per år och är en mottagning med god tillgänglighet, hög service och kvalité

Arbetsuppgifter

På vår mottagning bedrivs gynekologisk specialistvård med läkar-, barnmorske- och sjuksköterskemottagning. Vi har också och kontaktsjuksköterskemottagning för gynonkologiska patienter, telefonrådgivning, operation och operationsplanering.
Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med:
Mottagningsarbete, planerat och akut
Remisshantering/rådgivning via Mina vårdkontakter
Assistera och avveckla vid, under och efter undersökningar eller mindre ingrepp.
Telefonrådgivning

Hos oss får du:
Personligt anpassad introduktion
Arbeta i trygg arbetsgrupp där det alltid finns någon att rådfråga
Individuell utvecklingsplan

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi söker en flexibel och engagerad person som trivs i nära samarbete med övriga yrkesgrupper i en omväxlande vardag. Du är intresserad av utveckling- och förbättringsarbete och trygg i din yrkesroll och har förmåga att bemöta människor på ett professionellt och empatisk sätt.

I rollen som sjuksköterska är legitimerad sjuksköterska ett krav.
För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom gynekologi, onkologi, telefonrådgivning eller operation.
Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här