<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vik. distriktssköterska/sjuksköterska till Alfta och Edsbyn Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Alfta Din hälsocentral, en mindre hälsocentral i Södra Hälsingland med fast och erfaren personal. Vi arbetar med patienten i centrum och arbetar för att utveckla nya arbetssätt med bland annat sjusköterskeledda mottagningar. Samt Edsbyn Din hälsocentral som är en lite större hälsocentral som arbetar mycket med nya arbetssätt och teamarbete. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Välkommen till Alfta och Edsbyn Din hälsocentral! Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna distriktssköterskor, sjuksköterskor och läkare. Arbetsuppgifterna innebär framför allt telefonrådgivning, provtagning och distriktssköterskemottagning.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är distriktssköterskeutbildning och erfarenhet av primärvård. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är en positiv och kreativ person, har erfarenhet att ta ansvar och arbeta självständigt samt har ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och tycker om att engagera dig.
Körkort erfodras

Ansök här