<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterskor för timanställning/sommarvik psykiatrin, Hudiksvall

HR-avdelningens uppdrag är att leverera tjänster inom HR- området, med rätt innehåll, kvalité och omfattning till Region Gävleborgs övriga verksamheter. Vårt fokus är alltid på kunden och våra värderingar bygger på respekt & ödmjukhet, öppenhet & ärlighet och professionalism & ansvar.

Visstidbemanningen är en del av HR avdelningen och ansvarar för att täcka det kortsiktiga behovet av personal för hela Region Gävleborgs verksamheter inom Hälso och sjukvård.
Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden "Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient" så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet
Som timvikarier hos oss har du många möjligheter, det är här din "jobbresa" inom sjukvården kan börja. Hos oss har du möjlighet att prova på de olika vårdenheterna och dess specialiteter.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska/skötare hos oss:
• Får du en varierande tjänst där du får arbeta med olika psykiatriska sjukdomar.
• Får du vara en del av ett engagerat team som drivs av en helhetssyn på patientens behov.
• Arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska/skötare ute i Regionens verksamheter men dessa kan variera beroende på vilken avdelning du arbetar på.

Arbetet kan vara utmanande, både fysiskt och psykiskt, då verksamheten stundtals vårdar mycket svårt sjuka patienter vilket kan innefatta svåra händelser.

Arbetet innebär dag, kvälls- och nattarbete under veckans alla dagar.

Kvalifikationer

Du är flexibel och ansvarstagande som person och ser möjligheter istället för hinder. Du har ett etiskt förhållningssätt, integritet och är lugn och stabil som person. Du har en förmåga att förmedla trygghet i situationer som kräver ett högt säkerhetstänk och flexibilitet.
Du fungerar bra i samarbetet med andra men behöver också kunna agera självständigt och på ett ansvarstagande och innovativt sätt fatta snabba beslut när situationen så kräver det.
Du är också positiv och har en god kommunikativ förmåga och kan kommunicera och hantera konflikter med människor i affekt.

I rollen som undersköterska/skötare hos oss ska du ha:
• Gymnasiekompetens inom vård och omsorg alternativt slutförd termin tre på sjuksköterskeprogrammet eller läkarprogrammet.
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.
• Goda datakunskaper då all dokumentation sker via dator.
• En god fysik då du kan ställas inför situationer då detta behövs.

Viktigast är att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor med psykiatrisk problematik.

Har du läst psykiatri är detta starkt meriterande.

Då vi eftersträvar en snabb rekryteringsprocess rekommenderas du att bifoga betyg och arbetsgivarintyg/tjänstgöringsintyg från tidigare arbeten inom vården redan i din ansökan.
Ha 2 vidtalade referenser klara redan vid en eventuell intervju.
Ange också gärna i din ansökan på vilken avdelning du önskar arbeta.

Ansök redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande.