<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterskor för timanställning/sommarvikariat, Hälsingland

HR-avdelningens uppdrag är att leverera tjänster inom HR- området, med rätt innehåll, kvalité och omfattning till Region Gävleborgs övriga verksamheter. Vårt fokus är alltid på kunden och våra värderingar bygger på respekt & ödmjukhet, öppenhet & ärlighet och professionalism & ansvar.

Visstidbemanningen är en del av HR avdelningen och ansvarar för att täcka det kortsiktiga behovet av personal för hela Region Gävleborgs verksamheter inom Hälso och sjukvård.
Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden "Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient" så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Som timvikarier hos oss har du många möjligheter, det är här din "jobbresa" inom sjukvården kan börja. Hos oss har du möjlighet att prova på de olika vårdenheterna och dess specialiteter.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss:
• Arbetar du med fokus på basal och säker vård.
• Arbetar du med både akuta och kroniskt sjuka patienter i alla åldrar.
• Arbetar du nära patienten och tillgodoser patientens individuella omvårdnadsbehov.
• Utför du sedvanliga arbetsuppgifter inom akutsjukvård, dessa kan variera beroende på vilken avdelning, mottagning eller hälsocentral du arbetar på.

Hos oss får du:
• Ett varierande arbete som ger dig en bred kompetens.
• Ett omväxlande arbete med både akuta och kroniskt sjuka patienter i alla åldrar där tempot varierar liksom arbetsuppgifterna.

Inom de anställningar som innebär att medarbetare kommer att ha direkt och regelbunden kontakt med barn kommer det att krävas att ni uppvisar ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister. Det sker i samband med anställningen.

Arbetet innebär dag, kvälls- och nattarbete under veckans alla dagar.

Kvalifikationer

Du är en trygg person och skicklig undersköterska som är bra på att kommunicera, samtidigt som du är lyhörd för din omgivning. Du trivs med en varierande arbetsdag. Du har förmågan att snabbt ställa om vid olika situationer utan att förlora patientsäkerhet och kvalitet. Du är tillmötesgående och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

I rollen som undersköterska hos oss ska du ha:
• Gymnasiekompetens inom vård och omsorg alternativt slutförd termin tre på sjuksköterskeprogrammet eller läkarprogrammet.
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.
• Goda datakunskaper då all dokumentation sker via dator.

Har du läst akutsjukvård är detta starkt meriterande.

Då vi eftersträvar en snabb rekryteringsprocess rekommenderas du att bifoga betyg och arbetsgivarintyg/tjänstgöringsintyg från tidigare arbeten inom vården redan i din ansökan.
Ha 2 vidtalade referenser klara redan vid en eventuell intervju.
Ange också gärna i din ansökan om du har önskemål om vart du önskar arbeta gällande avdelning, mottagning och/eller hälsocentral.

Ansök redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.