<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sommarvikariat som biomedicinsk analytiker, Hälsingland

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Laboratoriemedicin Gävleborg är Region Gävleborgs kompetensorganisation för diagnostik av patientprover. Vår målsättning är att vara den naturliga samarbetspartnern vad gäller behov av kunskap kring och diagnostik avseende Bakteriologi och virologi, Immunologi, Klinisk kemi, Transfusionsmedicin, Patologi och cytologi.

Klinisk Kemi och transfusionsmedicin finns på fem orter i Region Gävleborg, Gävle, Hudiksvall, Bollnäs, Ljusdal och Söderhamn.
Alla enheter inom Laboratoriemedicin Gävleborg är ackrediterade.

Arbetsuppgifter

Klinisk kemi och transfusionsmedicin tillhandahåller laboratorieservice och medicinsk kompetens. Här utförs sedvanliga arbetsuppgifter inom laboratoriemedicin.

Ange gärna i ansökan om du har eventuella önskemål gällande område och placeringsort.

Urval kan ske under ansökningsperioden så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och som tar ansvar för att arbetsuppgifterna struktureras upp på bästa sätt.
Du är legitimerad biomedicinsk analytiker, studerande inom BMA-programmet eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Ansök här