<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till öron-, näsa-, halsmottagningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Öron-näsa-halsmottagningen i Gävle utreder och behandlar sjukdomar inom öron-, näsa- och halsområdet. Det är en verksamhet med mottagnings- , operations- och jourverksamhet. Förutom läkarmottagning har även sjuksköterskor och undersköterskor egna mottagningar. Vi som arbetar här har kompetenser som läkare, sjuksköterska, undersköterska och medicinsk sekreterare. Vi sitter alla tillsammans på mottagningen vilket gör att vi har lätt för samverkan och dialog.

Till verksamhetsområdet hör också en motsvarande ÖNH-mottagning i Hudiksvall, samt Hörselvård i länet med audionomer, tekniker, ingenjörer och hörselhabilitering. Verksamheten samarbetar med regionens samtliga sjukhus samt primärvården och inriktar sig på att ge en hög kvalificerad vård. Vi jobbar med en ständig utveckling och kunskapsuppdatering inom vår specialitet. Vi har också kontinuerlig utbildning av interna och externa ST-läkare samt läkarkandidater och där utbildningsmomentet prioriteras högt på mottagningen.

Arbetsuppgifter

Till öron-näsa-halsmottagningen i Gävle söker vi nu en medicinsk sekreterare. Du som medicinsk sekreterare har en nyckelfunktion som får helheten att fungera hos oss.

Arbetsuppgifterna består av vårddokumentation från planerad mottagning, jourmottagning, operationsberättelser, avdelningsdiktat samt registrering av diagnoskoder. I arbetet ingår posthantering, remisshantering, kvalitetsarbete med bevakning att registrering sker i alla system samt alla i övrigt förekommande medicinska sekreteraruppgifter. Vi har också ansvar för olika kvalitetsregister.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är utbildad medicinsk sekreterare och vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö och du blir en viktig medarbetare i vårt team. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta som medicinsk sekreterare.

Vi erbjuder dig:
• Dagtidsarbete
• Trivsam patientfokuserad miljö
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Generöst friskvårdsbidrag
• Individuell lönesättning

Välkommen till oss!

Ansök här