<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Systemförvaltare till IT-verksamhetsstöd

Region Gävleborg vill nu göra det möjligt för våra nästa medarbetare att få ta del av IT-förvaltningen spännande utvecklingsresa. Vi vill ge dig möjligheten att göra skillnad på riktigt för IT-användarna inom Regionen, och möjligheten att utvecklas i en dynamisk och mångfacetterad miljö tillsammans med nyfunna kollegor.

Hos oss på IT-förvaltningen arbetar vi tillsammans och nära beställaren med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Detta kan innebära arbete med mätbara mål, produktionsstyrning och processhantering. Våra leveranser innebär drift, förvaltning och support av olika IT-tjänster till Region Gävleborgs samtliga verksamheter.

Vi tycker att det är viktigt att våra kollegor har en god arbetsmiljö, just därför sätter vi stort fokus på ledarskap och goda utvecklingsmöjligheter. På IT-förvaltningen är vi 128 anställda, vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande. Som anställd hos oss får du därmed chansen att bredda dina kunskaper ytterligare och samtidigt möjligheten att specialisera dig inom ett område som du gillar.

Arbetsuppgifter

Vi söker en systemförvaltare till rollen som IT projektledare på vår IT systemavdelning. Som IT projektledare ska du tillsammans med övriga resurser i teamet ansvara för en gemensam leverans inom IT förvaltningen mot våra verksamheter. Att arbeta i nära relation med verksamheten och övriga medarbetare inom förvaltningen är avgörande i denna roll. Du kommer även delta i arbetet med att utveckla och vara med och bygga upp förvaltningens arbetssätt, processer och rutiner.

IT projektledarens roll är att driva IT relaterade projekt och vara projektens länk mellan IT och verksamheterna i Region Gävleborg. Hålla ordning och reda på pågående prioriterade uppdrag. Se till att uppdragen blir effektiva, d v s rätt resurs på rätt plats samt följa upp implementeringar och resultat.

Som IT projektledare hos oss har du ett totalansvar för dina projekt. Handlingskraft och målmedvetenhet tillsammans med god kommunikationsförmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du ser möjligheter och helheten där andra ser problem. Ditt handlande präglas av ekonomiskt tänkande och affärsmässighet.

Som IT projektledare ansvarar du för att:

Initiera, etablera, genomföra och avsluta projekt
vid behov utföra behovs- och processanalyser
ansvara för utredningar och framtagande av beslutsunderlag för nya system/funktioner
arbeta för en gemensam produktionsplanering och IT leverans
ansvara för ekonomi, tid, kvalitet och arbetsmiljö i projekten

Kvalifikationer

Vi värdesätter högt din förmåga att skapa relation mellan olika verksamheter .
Du har flera års erfarenhet av liknande arbete eller kunskap inom området. Gärna erfarenhet av Hälso- och sjukvård.
Som person är du:
•Driven och självgående samt van att ta egna initiativ
•Strukturerad och noggrann samt tycker om ordning och reda
•Serviceinriktad med lätt för att lyssna och snabbt förstå användarens behov
•Kommunikativ med förmåga förklara, föreslå och ge konsultationer kring olika alternativ
•Resultatinriktad med vilja att lösa problem samt leverera kvalitét i tid
•Samarbetsvillig och tycker om att arbeta i team tillsammans med andra och har användarens perspektiv i fokus
•Tekniskt kunnig
.Körkort erfordras

Ansök här