<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Textilansvarig till serviceenheten Bollnäs

Region Gävleborg erbjuder dig ett stimulerande arbete i en spännande arbetsmiljö och med intressanta utmaningar! Hos oss får du arbeta i en dynamisk verksamhet där du och dina kollegor har goda möjligheter för utveckling.

Verksamhetsområdet Logistik och Service har ett regionsövergripande ansvar för den interna logistiken och serviceleveransen till och inom Akutsjukhus, Närsjukhus och Hälsocentraler inom Region Gävleborg. Verksamhetsområdet Logistik och Service har cirka 130 medarbetare (exklusive externa leverantörer) fördelat över orterna Gävle, Bollnäs, Sandviken, Hudiksvall, Söderhamn och Ljusdal.

Serviceenheten ansvarar för följande:
• Materialhantering och materialpåfyllning i förråd
• Vaktmästeri - Interna transporter (material, läkemedel, post, textilier och avfall)
• Godsmottagning slingbil
• Posthantering
• Vätskevagnspåfyllnad

Region Gävleborg står inför ett spännande arbete benämnt Framtidsbygget där Serviceenheten kommer att har en stor roll. Framtidsbygget är ett byggprogram som syftar till att modernisera och bygga de två akutsjukhusen i Gävle och Hudiksvall.

Arbetsuppgifter

Serviceenheten har ett tydligt uppdrag att leverera tjänster för att säkerställa en störningsfri vårdproduktion samt frigöra mer vårdtid för vårdpersonalen. Serviceenheten söker nu en Textilansvarig som ska arbeta 50 % på centralförrådet och 50 % på texilförrådet.

På centralförrådet är du ansvarig för att sköta uppackning av gods som kommer två dagar i veckan och även transportera de beställningar som görs av varje avdelning.

Textilförrådet innebär uppsamling av smutsig tvätt och att ta emot ren tvätt, packa upp på hyllorna och även sköta om patientkläder som ska upp på avdelningarna

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska.

Körkort erfordras.

Ansök här