<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till medicinmottagningen Hudiksvalls sjukhus

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vår medicinmottagning öppnade 2014 i nybyggda, ljusa och öppna lokaler på Hudiksvalls sjukhus. Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och fotvårdsspecialister dagligen och i olika team, som exempelvis diabetes/endokrin, gastro, aim, reuma, hema och en dagsjukvårdsenhet. Vi arbetar både självständigt och i team.

Arbetsuppgifter

I rollen som undersköterska på mottagningen får du arbeta som en del i den traditionella mottagningsverksamheten tillsammans med läkare, sjuksköterskor, fotvårdsspecialister. Alla undersköterskor tillhör ett team och denna tjänst är kopplad till gastroteamet. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska som tex provtagning, assistera vid diverse undersökningar, boka och kalla patienter, TeleQ, stötta vid läkarmottagningen. Som undersköterska roterar man mellan sitt team och arbete i mottagningens reception och Drop-in-mottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska och intresserad av mottagningsverksamhet. Erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande men inte nödvändig och fokus läggs på personlig lämplighet. Du kommer att få introduktion/kompetensöverföring via erfarna undersköterskor. Om du gillar ett omväxlande och roligt arbete, där vi arbetar i team, så skicka in din ansökan redan idag.

Om du är intresserad av tjänsten, vill veta mer om medicinmottagningen eller göra ett studiebesök, går det bra att kontakta vårdenhetschef Camilla Lindblom.

Ansök här