<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sommarvikariat som medicinsk sekreterare, Gästrikland

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare. Huvudsakliga arbetsuppgifter är vårddokumentation samt registrering i vårdsystem, remisshantering, posthantering och scanning.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på vid vilken enhet du kommer att arbeta. Ange eventuell önskad placering gällande avdelning/hälsocentral och ort i din ansökan.

Urval sker under ansökningsperioden så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Kvalifikationer

Utbildad medicinsk sekreterare/ Vårddokumentation/läkarsekreterare/ Medicinsk sekreterare-student