<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till Storvik Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Storvik Din hälsocentral har ansvar för cirka 6200 invånare inom Sandvikens kommun. Vi befinner oss centralt i Storvik som har goda kommunikationer både med buss och tåg.
Vi är idag cirka 30 medarbetare på hälsocentralen som bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, undersköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök i ett landsbygdsområde.
Vi har specialistmottagningar för astma och KOL, diabetes samt sårbehandling.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med diktatskrivning för oss men även för andra enheter inom vårt VO, receptionsarbete, kassahantering, tidsbokning/kallelser, remissbevakning och posthantering. Även andra administrativa uppgifter kan förekomma då vi ständigt arbetar med att förbättra våra patientflödet.
Som medicinsk sekreterare på Storvik Din hälsocentral har du en viktig roll i vårt team. Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och professionellt ansvar. Vi ser rätt använd kompetens som en viktig ingrediens och där har sekreterarna en viktig roll.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare och gärna med erfarenheter inom yrket, har god datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska.
Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och har ett gott bemötande och med intresse av att vilja vara en del i verksamheten, erfarenhet av självständigt arbete och klarar en stressig situation.
I ditt arbete är du flexibel och tar stort ansvar, har lätt att samarbeta med andra och viljan att arbeta i team. Du ska dessutom vara villig att lära nytt.
Önskemål om erfarenhet när det gäller våra administrativa system, MedSpeech, PMO, Agresso och Mina vårdkontakter. Melior och Elvis är också meriterande.
Erfarenhet från primärvård är önskvärd, men inget krav.

Ansök här