<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Psykolog/PTP till BUP-öppenvårdsmottagning i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

BUP-mottagningen i Hudiksvall består av ett 20-tal medarbetare. För att genomföra ett kvalitativt gott och heltäckande arbete för våra patienter arbetar vi oftast i team. På så sätt skapas ett kreativt sammanhang med olika kompetenser och kunskapsaspekter som berikar arbetet. Personalgruppen består idag utav läkare, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, arbetsterapeut, skötare, sekreterare. Vi har en fungerande samverkan med andra aktörer inom kommunen och regionen. Vi arbetar för att utveckla detta kontinuerligt. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud utifrån olika teoretiska modeller. Stor del av psykologens arbetsuppgifter är neuropsykiatriska utredningar. BUP har i uppgift att utreda all neuropsykiatrisk problematik samt Autismspektrumstörning för barn över 6 år. Verksamhetsområdet är kunskapsintensivt och i ständig utveckling, vilket innebär att vi ser positivt på önskemål om utveckling och utbildning.

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss kommer du att arbeta i team med andra professioner. Utifrån verksamhetens behov kommer arbetsinnehållet att varieras mellan att utreda, behandla och psykoedukativt arbete individuellt eller i grupp. Våra patienter är barn mellan 0-17 år med medelsvår - svår psykisk ohälsa

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Psykologexamen om du söker PTP.

Specialistkompetens så som STEG 1 enlighet med nationella riktlinjer är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn, unga och deras familjer och/eller psykiatri.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

Professionalism & ansvar
Respekt & ödmjukhet
Öppenhet & ärlighet

Körkort erfordras.

Ansök här