<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till Arbetsterapienheten specialistvård Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsterapienheten är en vårdenhet som har ansvar för arbetsterapiverksamhet på Gävle och Hudiksvalls sjukhus. En av våra medarbetare går i pension samtidigt som en av våra medarbetare går hem på mammaledighet, därför behöver vi nu två arbetsterapeuter till vår slutenvårdsverksamhet i Hudiksvall men även till vår lymfödemverksamhet. Vi är en bred enhet och har uppdrag mot avdelningar och mottagningar inom medicin med bland annat strokeenhet, neuro- och reumamottagning. Kirurg- och ortoped med bland annat handmottagning och lymfödemmottagning. Barnklinik, minnesmottagning och akutmottagning.

Enheten är mycket uppskattad för sitt arbete ute på sjukhusens kliniker och mottagningar. Vi är ett gäng som jobbar mycket i team och värderar ett gott arbetsklimat, aktivt medarbetarskap och kunskapsutveckling högt. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke. Vårt arbetssätt vilar på dialog, lärande och reflektion. Alla nyanställda erbjuds en handledare som har till uppgift att stödja dig som ny. Vi erbjuder Dig ett arbete nära erfarna kollegor som ger dig handledning efter behov.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom slutenvård eller öppenvård. I arbetet ingår även att arbeta med utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten tillsammans med kollegor inom samma område. Det finns möjlighet att prova olika patientverksamheter och påverka sin placering.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Gärna med erfarenhet av arbete inom slutenvård. Personliga egenskaper som samarbetsförmåga, förmåga att kunna prioritera samt att vara flexibel är viktigt i vår verksamhet. Intresse och nyfikenhet för att jobba med förbättringar och utveckla verksamheten ser vi som en merit.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Körkort erfordras.

Ansök här