<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Statistiker till Centrum för forskning och utveckling

Drivs du av möjligheten att få arbeta med forskning och undervisning i ett nära samarbete med andra människor. Vill du vara en del av ett starkt team, i ett jobb där du får bidra till utvecklingen av vår region, då ska du söka jobbet som statistiker på Centrum för Forskning och Utveckling inom Region Gävleborg!

Drygt nittio aktiva forskare och forskarstuderande är kopplade till Centrum för Forskning och Utveckling. Samverkansavtal finns med både Uppsala universitet och Högskolan i Gävle. Samverkan och erfarenhetsbyten sker även med flera andra universitet och sjukvårdsregioner.

Tillsammans arbetar vi för att främja och forska inom sådant som kan bidra till regionens utveckling, liksom forskning och utveckling inom hälso- och sjukvård samt tandvård.

I denna rekrytering samarbetar Region Gävleborg med Experis, ett företag inom ManpowerGroup. För mer information angående tjänsten varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marjo Carlson på telefon 0703-770664 eller via mail
Marjo.Carlson@se.experis.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du ingår i teamet som i dag består av 13 medarbetare. I teamet finns forskningserfarenhet från olika områden såväl som administrativ kompetens, tillsammans har vi som uppgift att stödja och stimulera forskning och utveckling inom Regionens samtliga förvaltningar.
Som statistiker är du rådgivande och deltar vid planering, databearbetning och analys i vetenskapliga studier. Du stödjer forskare, forskarstuderande och studenter i FoU-projekt, medverkar och handleder vid statistiska analyser inom flera olika forskningsfält och stöttar vid rapportskrivning och publicering. Du medverkar vid upplägg av studier och arrangerar kurser och seminarier i statistik och forskningsmetodik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill bidra till att utveckla den statistiska kompetensen inom Region Gävleborg. Vi är öppna för både juniora och seniora sökande, det viktiga är ditt engagemang och dina personliga egenskaper.
Vi söker dig som är engagerad i din yrkesroll, lyhörd, hjälpsam och en kommunikativ person som trivs i en utmanande roll, och drivs av att lära dig nya saker och att utveckla andra människor.
Kvalifikationer:
•Akademisk utbildning i statistik på avancerad nivå.
•Arbetet innebär mycket kontakter med olika intressenter och det krävs goda kunskaper i svenska och engelska, i både skrift och tal.
Det är meriterande om du:
•har en doktorsexamen.
•har varit verksam i en akademisk miljö.
•har erfarenhet av kliniska forskningsstudier, bedrivit egen forskning eller verkat i andra forskningssammanhang.
•vana av statistiska analyser i programmen SPSS och R och STATA
•undervisningserfarenhet

Ansök här