<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vårdledare till akutmottagningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Akutmottagningen bedriver akutsjukvård på två orter i regionen; Gävle och Hudiksvall med cirka 140 medarbetare.
Ambulanssjukvården med ca 270 medarbetare som arbetar inom en länsgemensam organisation på 11 orter runt om i länet.
Hudiksvall är trivsam kommun med sina 37 000 invånare. Kommunen är belägen mitt i Sverige längs med hälsingekusten. Du tar dig till Stockholm med snabbtåg på 2,5 timme och både Sundsvall och Gävle ligger inom en timmes restid med tåg. Staden rymmer en storslagen och varierande natur. Här finns skärgården med över hundra öar, långa ständer och vackra fiskelägen för bad, fiske och båtliv. Kulturen har djupa rötter som påminns genom bland annat hälsingegårdarna och den levande musiken. I staden finns även ett stort utbud av restauranger, kaféer, shopping och uteliv för dem flesta smakerna.
Läs mer om kommunen här: https://www.hudiksvall.se

Arbetsuppgifter

• Du är direkt underställd vårdenhetschefen och är dennes förlängda arm ute i det dagliga arbetet
• Du arbetsleder akutmottagningen i vardagen och ser till att arbetet flyter på i enighet med uppställda arbetssätt, rutiner och riktlinjer
• Du ansvarar för och följer upp genomförd introduktion av nya medarbetare
• Du säkerställer bemanning vid akut sjukfrånvaro då inte bemanningsansvarig eller VEC finns tillgängliga
• Verka för att Region Gävleborgs värdegrund följs och är känd av alla i verksamheten
• Verka för en positiv stämning på arbetsplatsen
• Samverka med andra yrkesgrupper i vårdkedjan för att uppnå kvalitet, effektivitet samt kontinuitet

Du rapporterar direkt till vårdenhetschefen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet inom akutsjukvård ses det som meriterande. Du är flexibel, har en god organisationsförmåga, samt ett gott bemötande. Viktigt är att du kan arbeta självständigt såväl som i team, är öppen för förändring och utveckling och kan ta ett professionellt ansvar.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord: Professionalism & ansvar, Respekt & ödmjukhet och Öppenhet & ärlighet.

Ansök här