<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialistläkare inom allmänmedicin till Strömsbro Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Strömsbro Din hälsocentral är vackert belägen med grönskande omgivning. Vårt upptagningsområde omfattar kustnära landsbygd blandat med äldre och nybyggda villaområden. Hälsocentralen ligger på cykelavstånd från tågstationen och bussförbindelserna är goda.
Med våra närmare 10 900 listade är vi den största offentligt drivna hälsocentralen i Gävle och bemannas med runt 45 medarbetare.

Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, hembesök, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom ansvarar vi för flera vård- och omsorgsboenden.
Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, rökavvänjning, diabetes, inkontinens och hälsosamtal.
För en bra struktur i arbetet med sjukskrivningar har vi en rehabkoordinator till vår hjälp. Vi har dessutom förmånen att ha en apotekare på plats en dag i veckan för att vara oss behjälplig i det medicinska utvecklingsarbetet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är specialist inom allmänmedicin och vill vara med och utveckla verksamheten inom primärvården i Gävle och Strömsbro Din hälsocentral.

Du kommer till en arbetsplats där du arbetar tillsammans med en positiv, engagerad och trygg arbetsgrupp med god stämning.

Hos oss får du tillfälle till goda utvecklingsmöjligheter, bland annat i form av schemalagd fortbildning varje månad. Tre gånger i veckan finns dessutom tid avsatt för kollegial diskussion av patientfall och andra frågor i samband med förmiddagskaffet. Detta är mycket uppskattat av både utbildningsläkare och allmänspecialister.

Har du något område du brinner lite extra för eller andra speciella önskemål kring arbetet är vi lyhörda för dessa.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och är specialist inom allmänmedicin.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Körkort erfordras

Ansök här