<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Mammografisköterska till mammografienheten, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Här arbetar vi på vardagar. Ingen jourverksamhet. Flexibla arbetstider med möjlighet till individuellt schema. För oss är det viktigt att vi ger den allra bästa vården och ett har ett gott bemötande i vår kontakt med invånarna. Vi har nära samarbete med Bröstmottagningen i deras verksamhet. Vi som arbetar här är sköterskor, undersköterskor, administratörer, läkare och en enhetschef - alla arbetar för att trivseln skall vara på topp. Mammografin är en väl fungerande enhet med ett positivt och glatt gäng.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på en mammografiavdelning. Utföra röntgenundersökningar av bröst inom screeningprogrammet, via bröstmottagningens verksamhet samt på patienter med remisser från hälsocentraler. Assistera läkare vid galaktografier, stereobiopsier och ultraljudsundersökningar. Telefonrådgivning och ombokning av tider. Visst receptionsarbete.

Kvalifikationer

Svensk legitimation som Röntgensjuksköterska alternativt allmänsjuksköterska eller BMA.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här