<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktsköterska med diabeteskompetens till Valbo Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.
Valbo Din hälsocentral är beläget väster om Gävle. Vårt upptagningsområde omfattar från Hagaström i öster till Forsbacka i väster. Bussförbindelserna är goda till och från Valbo. Med våra cirka 9900 listade är vi bland de största offentligt drivna hälsocentralerna i Gävle och bemannas med runt 50 medarbetare. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterske-mottagning, hemsjukvård, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom ansvarar vi för särskilda boenden. Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, inkontinens och hälsosamtal

Arbetsuppgifter

Som diabetessköterska på hälsocentralen ingår man i ett diabetesteam med sköterskeledd mottagning, där läkaren finns som handledare varje vecka.
Det övriga arbetet på hälsocentralen som distriktsköterska är uppbyggt med mottagning, rådgivning, akut omhändertagande samt hembesök. Är du nytänkande och vill vara med och utforma nya arbetssätt där allas kompetenser och roller tas tillvara? Agerar du utifrån att kvalitet och samarbete ger arbetsglädje och att det leder till nytta för patienten? Då är du rätt person.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska/sjuksköterska med diabeteskompetens. Viktigt för oss är att du vill jobba med alla förekommande uppgifter på hälsocentralen. Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av primärvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort erfordras

Ansök här