<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Biträdande vårdenhetschef till Sätra Din hälsocentral

Sätra Din hälsocentral har idag cirka 40 medarbetare och bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC på Familjecentral, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök i ett mångkulturellt område. Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, hypertoni, hjärtsvikt, bensår samt osteoporos. Vi har ett akutteam där läkare och sköterska arbetar nära tillsammans.
Alla medarbetare har ett stort engagemang och deltar i utveckling av verksamheten i alla dess delar. Vi har en bra struktur på arbetet med sjukskrivna och en rehabkoordinator till vår hjälp. Ett bra samarbete mellan alla yrkeskategorier, en god stämning och arbetsglädje utmärker arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

Som biträdande vårdenhetschef kommer du att tillsammans med vårdenhetschefen leda, planera och utveckla verksamheten. Du kommer att ha ansvar för en del av enheten och dess verksamhet. Du leder det dagliga arbetet såväl som enhetens utveckling. Du deltar på gemensamma ledningsmöten för vårdenhetschefer inom Primärvården Gävle. Som biträdande vårdenhetschef är du direkt underställd vårdenhetschefen och är ställföreträdande vårdenhetschef vid dennes frånvaro.

Uppdraget innebär ett tätt samarbete med vårdenhetschefen för hälsocentralen och ni kommer tillsammans att utforma fördelningen av arbetsuppgifter och ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård. Vi ser en stor fördel att du har kännedom om primärvårdens uppdrag.

Uppdraget som biträdande vårdenhetschef ställer höga krav på din förmåga att kommunicera. Du ser dialog som ett viktigt verktyg i kontakten med medarbetare, kollegor och andra interna, samt externa aktörer. Du är trygg och stabil med förmåga att skilja på det personliga och professionella i dina relationer med andra. Då uppdraget innefattar administrativa arbetsuppgifter såsom framtagande av rutiner och policys är det en förutsättning att Du har goda datorkunskaper, är välorienterad i Office-paketet och har förmågan att uttrycka dig väl i skrift.

Din viktigaste tillgång är ditt engagemang för verksamhetens medarbetare och patienter och att du drivs av att ge våra patienter bästa möjliga vård, idag och imorgon. Du ska ha en god pedagogisk förmåga, ha lätt för att kommunicera och samarbeta.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och att du kan identifiera dig med Regionens värdegrund.

• Professionalism och Ansvar
• Respekt och Ödmjukhet
• Öppenhet och Ärlighet

Ansök här