<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Databasadministratör till Serverdrift och infrastruktur, Gävle

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region. Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

På IT-förvaltningen är vi cirka 130 anställda. Vi servar många typer av verksamheter och jobbar i team med helhetsperspektiv vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara varierade. Som anställd hos oss får du chansen att bredda dina kunskaper ytterligare och samtidigt möjligheten att specialisera dig. Här finns stora möjligheter att påverka såväl innehåll som upplägg på arbetet.

På IT-förvaltningen ser vi det viktigt att arbeta med ständigt förbättringsarbete. Din trivsel och delaktighet är viktig för oss.

Beskrivning av förmåner:
Som anställd hos oss har du möjlighet till bland annat flextid, semesterdagsväxling, arbete på distans och utökad semester utifrån ålder.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att skapa goda förutsättningar för regionens databaser och plattformar.

Exempel på arbetsuppgifter är: installationer, driftsättningar, uppgraderingar, konfigurering, övervakning, underhåll och felsökning i dialog med kunder och leverantörer, samt även framtagning av rapporter i Reporting Services.

Kvalifikationer

Du har relevant IT-utbildning och flerårig erfarenhet av databasadministration i stor och komplex IT-miljö. Du har goda tekniska kunskaper om Windows Server och SQL Server. Erfarenheter och kunskaper kring PowerShell är meriterande.

Vi lägger stort värde vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du har stort engagemang, samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten och har samtidigt förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med dina kollegor. Du är även intresserad av att bidra till verksamhetens utvecklings- och förbättringsarbete. Att du har en professionell attityd och en ödmjuk inställning ser vi som en självklarhet.

Ansök här